Promenad

Jag har personlig och professionell vana av stora och små hundar, unga och gamla och de busiga och de försiktiga. Målet med varje promenad är att hunden ska vara trött och nöjd när den kommer hem. Promenaden ska vara lugn och givande med hundens individuella behov i fokus.

Jag vill att både hund och ägare ska känna sig trygga tillsammans med mig, därför så ingår det inför första bokningen alltid ett möte med mig där vi kan prata om dina förväntningar och hundens behov. 

I huvudsak så är mitt upptagningsområde för promenader Kista, Silverdal, Helenelund och Sollentuna centrum.

Passning

Jag tar emot en hund åt gången för passning i mitt hem i Kista, Stockholm. Det finns även möjlighet för passning i hundens hem vid behov. Precis som under promenader och träning så vill jag individanpassa hundens upplevelse utefter dess unika behov. Hemma hos mig så är hunden en del av familjelivet.

Om du är intresserad av passning så erbjuder jag ett möte med mig för att prata om dina förväntningar och hundens behov, samt en inbjudan till hembesök inklusive introduktion till min hund för att både du och din hund ska känna er trygga! Vid behov av flera besök för att vänja hunden vid mitt boende och hund tillkommer en kostnad 200 kr.

För tillfället så har jag fullt i schemat för regelbunden lunchrastning på måndagar-torsdagar. Fredagar, kvällar och helger lediga för bokning för vid behovs-rastning.

Pris

Enskild promenad
30 minuter 150 kr
1 timme 200 kr
+Extra hund från samma hushåll 50 kr
Rabatt vid återkommande bokningar 10%

Passning hemma hos mig
50 kr/timme (minst 150 kr, maxkostnad 500 kr)
Passning i hundens hem
100 kr/timme
Dygnspassning hemma hos mig
Enstaka tillfälle 500 kr
Dygnspassning 3 nätter eller fler 450 kr/natt
Hämtning och lämning sker efter överenskommelse

Hundträning

Se sidan Kurser för beskrivning av hur jag tränar hund och Aktuella Kurser för en lista över pågående och kommande kurser.