Privatträning

Mina träningsmetoder utgår från hundens behov och sätt att lära. Med belöningsfokuserad träning vill jag främja en god relation som baseras på samarbete och ömsesidig respekt. Träning ska vara kul och relationsstärkande för både människa och hund!

För hundar som behöver lugn och ro eller lätt blir distraherade av andra hundar så ger privatträning bästa möjliga förutsättningar för lärande.

Hos mig kan du boka privatträning och möjligheten att till träning i liten grupp, med en personligt utformad träningsplan utifrån era önskemål. Tillsammans kan vi till exempel fila på hundens vardagslydnad, öva trix och pröva på fysisk och mental aktivering för hundens välmående.

Jag är också erfaren inom beteendeförändring och arbetar mycket med hundar som skäller och gör utfall, både i hemmet och ute på promenad. Min stora passion är att stärka och stötta hundar tills de kan hantera en läskig situation utan att skälla eller bli oroliga.

Plats: Privatträningarna utgår från Ärvinge Ängar i Kista. Jag kan också göra hembesök, men utanför Kista-området (vid Kista tunnelbanestation) så tillkommer en kostnad på 100 kr.

Utbud & Pris

Privatträning 1h 700 kr
Helt personlig träning utefter dig och din hunds unika behov. Beteende, vardagslydnad, aktivering, etc. Familj är välkommen att vara med under träningen.
Privatträning 1h Uppföljning 600 kr
Vid bokning av fortsatt privatträning inom samma område.
Privat Gruppträning 1h 450 kr/ekipage (minst 2 ekipage)
För dig som vill ha en helt personligt träningspass i liten grupp tillsammans med dina vänner! Ni väljer riktning, jag utformar planering efter era önskemål. 2-4 hundar.
Onlinekonsultation 1h 400 kr
Videosamtal för utvärdering och råd kring beteende, vardagslydnad och aktivering.
Plats: Online, internetuppkoppling och möjlighet att delta i videosamtal med mikrofon och bild är en förutsättning.

Bokning