Kurs: Helgintensiv för unghunden

4 tillfällen under två helger! Lördag och söndag 2-3 juli och 9-10 juli kl 11:00-13:00
Pris: 1900 kr (varav 475 kr moms)

Tusen och en Tass har som mål att främja en harmonisk relation mellan människa och hund. Jag vill utrusta dig som hundägare med grundläggande verktyg för en fungerande vardag tillsammans med din hund och därför ligger fokus på belöningsbaserad träning som utgår från en förståelse för hundens behov.

Ibland smyger sig unghundstiden på, ibland slår den till som en blixt från klar himmel. Valpen kan bli bombarderad av nya hormoner som ställer till det i knopp och kropp, och denna kurs är inriktad på hur vi som hussar och mattar kan hjälpa till och guida hunden in i vuxenlivet. Stor fokus ligger på att stärka hundens vilja att söka kontakt och fokusera på sin människa. Vi övar på impulskontroll och att gå fint i koppel, men också hur vi hanterar spökåldern och hur vi gör oss av med till synes outtröttlig tonårsenergi!

Kursen är riktad till unga hundar som är 6 månader eller äldre och som har gått valpkurs, eller övat själv på grunderna i lärande. Hunden ska ha fått alla sina vaccinationer och du som hundägare ansvarar för detta.

Vi kommer att vara utomhus med samling på Ärvinge Ängar i Kista, ca 10 min promenad från Kista tunnelbana. Tänk på att ha Kläder efter väder!

Anmälan sker via mejl till lisen.knafve@gmail.com senast 30 juni. Då kommer du att få ett utskick med vidare information om plats och betalningsuppgifter (swish, kontant eller banköverföring – kvitto erbjuds). Företaget har f-skattesedel och betalar moms.

När du går kurs för Tusen och en Tass så ingår alltid ett kompendium med alla kursens övningar för att lätt kunna träna hemma och efter kursens avslutande!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jagsammyliten.jpg