Valpkurs start 30/7-22

5 tillfällen! Lördagar kl. 11:00-12:30 med start 30 juli
Datum: 30 juli, 6 augusti, 13 augusti, 20 augusti, avslutning 27 augusti
Pris: 1900 kr (varav 475 kr moms)
Anmälan: mejla lisen.knafve@gmail.com senast 29 juli. Då kommer du att få ett utskick med vidare information om plats och betalningsuppgifter (swish, kontant eller banköverföring – kvitto erbjuds). Företaget har f-skattesedel och betalar moms.
GOODIEBAG från fantastiska Essential Foods ingår i priset!

Tusen och en Tass har som mål att främja en harmonisk relation mellan människa och hund. Jag vill utrusta dig som valpägare med grundläggande verktyg för en fungerande vardag tillsammans med din hund och därför ligger fokus på belöningsbaserad träning som utgår från en förståelse för hundens behov.

I denna valpkurs kommer vi att gå igenom hur vi skapar kontakt och bygger en relation med vår hund. Vi kommer att öva på impulskontroll, koppelgående, miljöträning, fokus och kontakt och hur vi egentligen lär in kommandon som sitt, ligg och stanna. Förstås ska vi också lägga grunden för en riktigt bra inkallning!

Kursen är riktad till valpar under 6 månader och som inte har gått kurs tidigare, eller som behöver ytterligare genomgång av grunderna. Valpen ska ha fått alla sina vaccinationer och du som hundägare ansvarar för detta.

Vi kommer att vara utomhus med samling på Ärvinge Ängar i Kista, ca 10 min promenad från Kista tunnelbana. Tänk på att ha Kläder efter väder!

När du går valpkurs hos Tusen och en Tass ingår alltid utskick av dokument med alla kursens övningar för att lätt kunna träna hemma!

/Lisen