Valpkurs Start 1/11

5 tillfällen! Söndagar 11:00-12:30 med start 1 november

Datum: 1 november, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november

Tusen och en Tass har som mål att främja en harmonisk relation mellan människa och hund, med en förståelse för hundens behov. Med denna kurs vill jag utrusta dig som valpägare med de grundläggande verktygen för en fungerande vardag tillsammans med din hund.

I valpkursen går vi igenom hur vi skapar kontakt och relation med vår hund, övar impulskontroll, socialisering och grundkommandon som sitt, ligg, stanna och lägga grunden för en riktigt bra inkallning!

Ordinarie pris: 1900 kr

20% RABATT på anmälan innan 25 oktober! 1520 kr

Kursen är för valpar under 6 månader som inte har gått kurs tidigare, eller behöver ytterligare genomgång av grunderna. Valpen ska ha fått alla sina vaccinationer.

Vi kommer att vara utomhus med samling på Ärvinge Ängar i Kista, ca 10 min promenad från Kista tunnelbana. Kläder efter väder!

Anmäl dig via mejl till lisen.knafve@gmail.com, eller ett privat meddelande till Tusen och en Tass på Facebook senast 30:e oktober och du kommer då att få ett mejl med vidare information och betalningsuppgifter (swish, kontant eller banköverföring – kvitto erbjuds). 

Företaget har f-skattesedel och betalar moms.

Länk till Facebook-event

Jag hoppas vi ses då! / Lisen